Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» -Αυτές οι εξετάσεις θα δείξουν την αιτία θανάτου

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου στο Αίγιο που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Η 43χρονη επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρή από συγγενείς της, οι οποίοι ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου είναι προς το παρόν απροσδιόριστη και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη και η 43χρονη έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα το τελευταίο «αντίο»
Σήμερα Τετάρτη (27/7) συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 18:00 το απόγευμα από τον Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Η δολοφονία του πατέρας της 11 χρόνια πριν
Η οικογένεια της Μαρίτας Αγγελοπούλου είχε δεχθεί 11 χρόνια πριν ένα επίσης μεγάλο πλήγμα, όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας της, μαθηματικός, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και επίσης γνωστός επιχειρηματίας του Αιγίου, Αγγελος Αγγελόπουλος.

H Μαρίτα Αγγελοπούλου και ο πατέρας της, Αγγελος Αγγελόπουλος
Όλα είχαν συμβεί τα μεσάνυχτα της 3ης Φεβρουαρίου, όταν ο 59χρονος Αγγελος Αγγελόπουλος δολοφονήθηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Μελετοπούλων, στο Αίγιο. Τον είχε πυροβολήσει με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα ένας 23χρονος.

Στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 24, 23 και 25 ετών (τρεις άνδρες και μια γυναίκα σύντροφος του 27χρονου). Ομολόγησαν το έγκλημα και υποστήριξαν πως έδρασαν υπό τις εντολές 46χρονου επιχειρηματία της Αιγιαλείας, πρώην συνέταιρο του θύματος, ο οποίος υποστήριζε πως είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Τον Απρίλιο του 2013, το Μεικτό Ορκωτό Πύργου καταδίκασε τους τρεις εκ των κατηγορουμένων (ανάμεσά τους και ο εντολέας) σε ισόβια κάθειρξη, τον τέταρτο σε 18 χρόνια φυλάκισης και αθώωσε την 25χρονη.