Αίγιο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου – Μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματίας – Το ιστορικό του θανάτου

Σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την Αιγιώτισσα επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου η οποία βρέθηκε χθες νεκρή στο σπίτι της σοκάροντας την κοινωνίας της Πάτρας και του Αιγίου.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου

Όλοι όσοι τη γνώρισαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τη Μαρίτα Αγγελοπούλου. Τη χαρακτηρίζουν ως μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματία που στεκόταν αξιοπρεπώς στο χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια και με το χαμόγελό της είχε κερδίσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων.

Η είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου διαδόθηκε αστραπιαία και η ξαφνική απώλειά της, «πάγωσε» την τοπική κοινωνία του Αιγίου και βύθισε στο πένθος τον αδελφό της Γιώργο και τη μητέρα της Γιώτα.

Η 43χρονη επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου – beach bar «Ανώνυμο» στον Λόγγο Αιγιαλείας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, χθες το πρωί. Τραγική ειρωνεία, ο άνθρωπος που την εντόπισε ήταν η ίδια της η μητέρα.

Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή.

Κατά πληροφορίες , χτύπησε την πόρτα ωστόσο δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Οταν μπήκε στον χώρο την εντόπισε στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις της.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου το όνομα της οποίας ήταν συνώνυμο με τη διασκέδαση και άρρηκτα συνδεδεμένο με το παραλιακό κατάστημα που διατηρούσε με τον αδελφό της το τελευταίο διάστημα δεν συνήθιζε να δίνει το παρών κάθε βράδυ.

Ετσι έγινε και το Σάββατο, με την απουσία της να μην «ξαφνιάζει». Το γεγονός ωστόσο πως δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, ήταν αρκετό για να ανησυχήσει τους οικείους της.
Από την αυτοψία των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή η εγκληματική ενέργεια και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, που έγινε  χθες δεν έδειξε  κάτι.

Αναμένονται τοξικολογικές εξετάσεις.