(Ηχητικό)- Πάτρα: Στο Κοινοβούλιο ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων – O Γρηγόρης Αλεξόπουλος στον ΣΚΑΙ 89,4

Στον ΣΚΑΙ 89,4 και την εκπομπή του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο μίλησε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ένας εκ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που συμμετέχουν στις συναντήσεις του δημάρχου Κώστα Πελετίδη  με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην Βουλή.

Οι συναντήσεις αφορούν την διεκδίκηση του δήμου Πατρέων των χρηματικών κονδυλίων που απαιτούνται για τους μισθούς των 700 συμβασιούχων εργαζόμενων που βρίσκονταν στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ και που έχουν κερδίσει την παράταση της εργασίας τους.

Στις συναντήσεις  συμμετέχουν ο Κώστας Πελετίδης, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Γιώργος Ρώρος, ο Κωνσταντίνος Σβόλης (ως εκπρόσωπος της παράταξης του Νίκου Παπαδημάτου), ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος και μέλη της δημοτικής αρχής. Απουσιάζει η παράταξη του “σπιράλ” που διαφωνεί με την όλη πρωτοβουλία και κίνηση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι που είχε ζητήσει ο δήμος, αλλά εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχει ο πρωθυπουργός δεν βρέθηκε χρόνος.

Ακούστε το ηχητικό: