Ιωάννα Τούνη: Το σχόλιο της Soula Glamorous μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία δημοσιοποιώντας έτσι, την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Πολλοί ήταν εκείνοι, διάσημοι και μη, οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν για τα ευχάριστα. Ανάμεσα τους και η Soula Glamorous.

H διάσημη διαδικτυακή περσόνα, η οποία μετρά χιλιάδες θαυμαστές στο Instagram ενώ συχνά κάνει αποκαλύψεις για τα πρόσωπα της showbiz, παρότι γνώριζε τη εγκυμοσύνη της influencer προτίμησε αυτή τη φορά να μη μιλήσει.

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να την ευχαριστήσει για τη διακριτικότητα της και για το γεγονός πως ενώ ήξερε τι συμβαίνει, δεν το επιβεβαίωσε.

Σημειώνεται ότι οι διαδικτυακοί φίλοι της Soula Glamorous, είχαν ρωτήσει πολλές φορές για το εάν η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος αλλά εκείνη κρατούσε σιγή ιχθύος.

«Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή», έγραψε η γνωστή Influencer.

Από πλευράς της, η Soula Glamorous απάντησε πως κάποιοι άλλοι δεν το σεβάστηκαν, αφήνοντας έτσι, αιχμές. Συγκεκριμένα, η διαδικτυακή περσόνα είπε: «Δεν το σεβάστηκαν όμως άλλες όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Δείτε τη συζήτησή τους

Η ανάρτηση της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και μέσα από story.

Στο story είπε: «Να σας πω κάτι διαδικτυακά μου κολλητάρια…Ξέρω ότι έχω εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό…και δε σας μιλάω πολύ, δε συζητάμε όπως παλιά και έχω χαθεί γενικά! Έχουν συμβεί πολλά και πολύ μεγάλα πράγματα στη ζωή μου τους τελευταίους 3 μήνες… Έχω επηρεαστεί αφόρητα, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά…Παίρνω τον χρόνο μου, ώστε να μπορέσω να το διαχειριστώ πρώτα μέσα μου και έπειτα να το επικοινωνήσω με εσάς! Θα γίνω ΜΑΝΑ! θα σας τα πω αναλυτικά σε στόρυ μόλις έχω λίγο παραπάνω ενέργεια και διάθεση».