(ΦΩΤΟ) Γιορτή Προμηθέα: Ο καλύτερος επίλογος για τη σεζόν

Ο Προμηθέας βράβευσε συλλόγους και οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται όπως οι «Μαχητές Πάτρας», η «Αλκυόνη», ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση» και τους αθλητές της ομάδας που αποφοίτησαν από το πρόγραμμα υποτροφιών «Νους», Νίκο Πλώτα, Ηλία Κουρέπη, Πέτρο Ράγκο, Μπάμπη Βασιλόπουλο και Λεωνίδα Ευστρατιάδη (απουσίαζαν λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων οι Χρήστος Γεωργίου, Αντώνης Τσαλμπούρης και Τούντε Βάλμπεργκ Φασάσι).

Στην αποψινή εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης κ. Βαγγέλης Λιόλιος, οι βουλευτές του νομού μας κ. Ιασ. Φωτήλας, κ. Άγγελ. Τσιγκρής, κ Ανδρ. Κατσανιώτης, καθώς και αντιπρόσωπος/εκπρόσωπος του κ.Μάρκου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χαρ. Μπονάνος, Τάκης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστ. Πελετίδης, ο  Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Τάκης Πετρόπουλος, καθώς και ο κ.Κολοκυθάς γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΗ.

Την παράσταση έκλεψε η έλευση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα απευθείας από την Αθήνα, εκεί όπου πανηγύρισε την παρθενική άνοδο του συλλόγου στην Α2 Εθνική. Καταλαβαίνετε τι έγινε με το που τα κορίτσια του Προμηθέα παρέλαβαν το βραβείο τους από τον Ανδρέα Κατσανιώτη.