Πάτρα: Σειρά εκθέσεων στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου

Στο πλαίσιο του 19ου φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο Επικοινωνούμε η ομάδα φωτογραφίας του συλλόγου παρουσιάζει μία σειρά εκθέσεων στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων – πρώην Πλαζ ΕΟΤ :
Συλλογική έκθεση των μελών της με θέμα: “Όλα είναι δρόμος”.
Έκθεση με φωτογραφίες από τη Συρία πριν και μετά τον πόλεμο
Έκθεση σε συνεργασία με το ειδικό σχολείο ΕΝΕΕΓΥΛ Πατρών. Οι μαθητές του μυήθηκαν στην τέχνη της φωτογραφίας, έγιναν για λίγο φωτογράφοι και έστησαν τη δική τους φωτογραφική έκθεση. Παρουσιάζονται φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι από τη κοινή μας δράση.
Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε επίσης την έκθεση Έντευξις 2021 από το Διεθνές Φεστιβάλ Photometria για πρώτη φορά στην Πάτρα!  Πρόκειται για ομαδική έκθεση φωτογραφίας 20 φωτογραφικών ομάδων από όλη την Ελλάδα του δικτύου «Έντευξις». Στο Δίκτυο συμμετέχουν: «Το κουνούπι»-συνεργατικός χώρος για τη φωτογραφία και τις εικαστικές τέχνες (Αθήνα), Art8 (Αγρίνιο), METApolis (Αθήνα), Διάφραγμα26 (Αθήνα), Φωτοερευνητές (Αθήνα), Φωτο-Προλετάριοι (Αθήνα), Φωτογραφική Ομάδα art.A’s  Φ.Ο.Α., ΦωτΟΑρτ – Φωτογραφική Ομάδα Άρτας, εΦΟΔος (Δράμα) 5+1 κλικ μαζί-ΑΒΓΟ (Ηγουμενίτσα), Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, ΦΩ.Σ.Π.Ι., Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, Φωτογραφική Oμάδα Κομοτηνής, Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου, Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, Φωτογραφική Ομάδα Πάρου, Α.Σ.Τ.Ο. – επικοινωνούμε (Πάτρα), Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ», Λε.Φ.Κι (Χανιά).

Ξεχωριστό ρυθμό στα εγκαίνια των εκθέσεων (Πέμπτη 23/06 ώρα 19:00) θα δώσει το μουσικό σχήμα μπου-κε-τα με αφρικάνικα κρουστά!
Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την έκθεση του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του συλλόγου και να γνωρίσετε από κοντά τις δράσεις όλων των ομάδων του ΑΣΤΟ-επικοινωνούμε! Σας περιμένουμε από 23 έως 26 Ιουλίου σε μια όαση δροσιάς και πολιτισμού!