ΦΩΤΟ: Το τρένο της Παναχαϊκής… δεν σταματά πουθενά

Για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ’Εθνικής με στόχο την Superleague 2 (με την Παναχαϊκή φυσικά να έχει εξασφαλίσει την άνοδο της από την προηγούμενη αγωνιστική), η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ στην Αγυιά. Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν ο Λόρι Κέρι στο 6’ και στο 83’ ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόρερ ήταν ο Καλλέργης στο 85’ που διαμόρφωσε και το τελικό 2-1.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά, αφού πλέον είχε εξασφαλίσει την άνοδο, ήθελε να τελειώσει αήττητη την διαδικασία των μπαράζ αλλά ταυτόχρονα να πάρει και το πρωτάθλημα. Μάλιστα μόλις στο 6’ οι «κοκκινόμαυροι» πήραν κεφάλι στο σκόρ, όταν ο Λόρι Κέρι από κοντινή απόσταση έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε, με τους παίκτες παρόλα αυτά του Σούλη Παπαδόπουλου να ελέγχουν το παιχνίδι, χωρίς μάλιστα να δεχθούν καμία μεγάλη απειλεί ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, καθώς εκτός ότι βρίσκονταν πίσω στο σκόρ καίγονταν και για βαθμούς. Μάλιστα στο 53’ ο Φιλιπέγκας έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία, με τον Κολοβούρη να τον σταματά και τις δύο φορές και να κρατά το 1-0 για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυρινού έχασαν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία, αυτή την φορά ι Οικονομόπουλος είναι αυτός που έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων». Παρόλα αυτά στο 83’ η Παναχαϊκή βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Λόρι Κέρι να σκοράρει ξανά και να κάνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα όμως ήρθε η μείωση του σκόρ από τους φιλοξενούμενους όταν ο Καλλέργης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε σωστά για το 2-1.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Σούλης Παπαδόπουλος):

Κολοβούρης, Λιποράσε, Καρπαθάκης, Τσακμάκης, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί (58’ Τεγούσης), Μπουρλάκης, Λιμάτσι (46’ Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Κέρι(92’ Στασινόπουλος)

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟ Ρουφ (Ισίδωρος Σταυριανός):

Κουνιάδης,Βενάρδος, Ζαχί (79’ Θεοδώρου), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου (79’ Λαθούρης), Νιτσάκης, Φιλιπέγκας, Μάντσιος, Καλλέργης, Στεφάνοβιτς (38’ Νατζιόπουλος)

Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αγγελόπουλος και Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

Ενώ 4ος θα είναι ο Κεφίλης (Κορινθίας)

Του Περικλή Παπαρίζου