Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική – Νέα δεδομένα μετά το τεστ DNA στον 56χρονο τρόφιμο των φυλακών

Επιβεβαιώθηκαν και μέσω του DNA οι αρχικές πληροφορίες, οι οποίες οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο 56χρονος τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας για υπόθεση ανθρωποκτονίας, δεν είναι ο άνδρας που βίασε την 22χρονη στην παραλία Κύψα στη Χαλκιδική.

Σημειώνεται ότι στο κάδρο των ερευνών της Aστυνομίας έχει μπει ένας αλβανικής καταγωγής κτηνοτρόφος-βοσκός της περιοχής, που σύμφωνα με πληροφορίες, τα γενετικά στοιχεία του επίσης έχουν σταλεί για εξέταση στο εργαστήριο της Αθήνας. Ο εν λόγω κτηνοτρόφος-βοσκός δουλεύει σε μαντρί της περιοχής και από τη μέρα που τελέστηκε ο βιασμός εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Στην εισαγγελία Πολυγύρου ο 56χρονος
Ο 56χρονος θα οδηγηθεί σήμερα περίπου στις 09:00 στην Εισαγγελέα Πολυγύρου η οποία, υπό το φως των νέων δεδομένων, αναμένεται να αποσύρει την ποινική δίωξη για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την καταγγελία του θύματος τη Δευτέρα, η οποία επιβεβαιώθηκε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα την ίδια μέρα, συνελήφθη για την υπόθεση ο 56χρονος, τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας.

Ο 56χρονος, που είναι έγκλειστος για υπόθεση ανθρωποκτονίας και εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης, εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στο παράρτημα Ξενοφώντος των φυλακών εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου η 22χρονη έπεσε θύμα βιασμού.

Ο τρόφιμος βρισκόταν υπό επιτήρηση. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τρόφιμος δεν είχε μείνει μόνος του όσο βρισκόταν στο παράρτημα Ξενοφώντος και κυρίως κατά την ώρα τέλεσης του βιασμού, ούτε βρισκόταν σε άδεια από τις αγροτικές φυλακές.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιβεβαίωση του βιασμού, έδειξε ότι η κοπέλα ότι έφερε εκδορές στα πόδια αλλά και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, καθώς και τραυματισμένα χείλη.

H 22χρονη δέχθηκε πισώπλατη επίθεση, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία και ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα.