Αχαΐα: Κηδεύεται στο χωριό του ο άτυχος αστυνομικός Ηλίας Παπαδημητρίου – Πώς έφυγε από τη ζωή – Η τραγική μοίρα –

Ο 51χρονος αστυνομικός Ηλίας Παπαδημητρίου, πατέρα 2 ανήλικων παιδιών, χθες «έσβησε» ξαφνικά, ενώ εκτελούσε εργασίες στο κτήμα του, στη Δυτική Αχαΐα.

Ο υπαστυνόμος υπηρετούσε στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και σύμφωνα με πληροφορίες ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως δεν τα κατάφερε. Ο θάνατος του σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται πως οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Η αναγγελία του θανάτου του, βύθισε στο πένθος την τοπική ΕΛΑΣ και συγκλόνισε όλους όσοι τον γνώριζαν με τους συναδέλφους του και την Ενωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας να εξετάζουν πλέον τρόπους έμπρακτης στήριξης των παιδιών του, της Χριστίνα και του Κωνσταντίνου, που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασαν μητέρα και πατέρα. «Ηταν πράος, ευγενής, ένας πολύ καλός άνθρωπος» ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αστυνομικός που κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει με τον εκλιπόντα.

Η κηδεία του Ηλία Παπαδημητρίου, θα τελεστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στο Μαζαράκι Αχαΐας.

Πριν από 10 μήνες έφυγε πρόωρα από τη ζωή και η σύζυγος του Βασιλική Τατσιώνα, υπάλληλος του Δήμου Πατρέων.

Τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του 51χρονου υπαστυνόμου Ηλια Παπαδημητρίου, εξέφρασε μέσω συλλυπητήριας ανακοίνωσης ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Η σύζυγος του Βασιλική, ήταν ληξίαρχος Παραλίας.