(Φωτο)-Πάτρα: «Τσουρουφλίστηκε» η Αρόη από φωτιά δίπλα σε πολυκατοικίες – Οι φλόγες τις ξεπέρασαν – Μαρτυρίες για ρίψη φωτοβολίδας!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναστατώθηκαν χθες βράδυ  οι ένοικοι  4 πολυκατοικιών της Αρόης Πατρών, που απειλήθηκαν από τη φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ.
Η φωτιά ξέσπασε σε ακαθάριστο οικόπεδο ε πυκνή βλάστηση, δίπλα σε σχολικό συγκρότημα τστον κεντρικό ιστό της συνοικίας και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Οι φλόγες, ξεπερνούσαν το ύψος  5ώροφου κτιρίου ενώ από τις κάφτρες κάηκαν ρούχα που ήταν απλωμένα σε μπαλκόνια διαμερισμάτων.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα περιορίζοντας τον κίνδυνο επέκτασης. Στις 10.20 μ.μ. η πυρκαγιά που έκαιγε καλαμιές τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες περιοίκων αναφέρουν πως πριν την πρόκληση της φωτιάς σημειώθηκε ρίψη φωτοβολίδας. Αστυνομικές δυνάμεις διενεργούσαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων.

XΘΕΣ

Συναγερμός πριν λίγο στην Αρόη. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι έριξαν φωτοβολίδα σε ακάλυπτο χώρο ανάμεσα σε πολυκατοικίες με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.30.