Εγκαινιάστηκε το κατάστημα «Αλέξανδρος Μελισσοκομική» στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου

Ο συνεργάτης των μελισσοκόμων στον μαγικό κόσμο των μελισσών

Το νέο κατάστημα «Αλέξανδρος Μελισσοκομική» άνοιξε επίσημα τις πόρτες του για τους μελισσοκόμους και τους φίλους του μελιού το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ανάμεσα σε πλήθος παρευρισκόμενων και επισήμων.

H “Αλέξανδρος Μελισσοκομική” αποτελεί ένα κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης προϊόντων που δημιουργήθηκε από την οικογένεια Αλτανόπουλου με πολύ μεράκι και αγάπη για τη μέλισσα και τη φύση. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου (Εθνική Οδός Ναυπάκτου Ιτέας, έναντι AB Food Market) και προσφέρει ​ τις ​καλύτερες λύσεις στις ανάγκες των μελισσοκόμων σε κυψέλες, εφόδια και εργαλεία ​με στόχο​ την ανάπτυξη της μελισσοκομικής τέχνης​.​

Βασική φιλοσοφία της ​εταιρείας αποτελεί η παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας ​καθώς και η προσεγμένη επιλογή μελισσοκομικού εξοπλισμού για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη μελισσοκόμο.

Στα εγκαίνια του καταστήματος οι παριστάμενοι δοκίμασαν τις εξαιρετικές γεύσεις από το τοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο μέλι της Ορεινής Ναυπακτίας «Μελιός», περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και προμηθεύθηκαν ως δώρο μελισσοκομικούς σπόρους για να τους φυτέψουν στην αυλή ή στο μπαλκόνι τους και να δώσουν ζωή στη μέλισσα συμβάλλοντας στην προστασία του οικοσυστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο οποίος ξεναγήθηκε στο κατάστημα και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης μεταφέροντας τις δικές του ευχές για το μέλλον της «Αλέξανδρος Μελισσοκομικής» και το ιδιαίτερο μήνυμά του για τη σημαντικότητα της μέλισσας καθώς και ο Δήμαχος Ναυπάκτου, κ. Βασίλειος Γκίζας, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις ευκαιρίες του πρωτογενούς τομέα παραγωγής ως όχημα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Για την «Αλέξανδρος Μελισσοκομική» ο κ. Αλτανόπουλος δήλωσε: «Το νέο μας ξεκίνημα για την Αλέξανδρος Μελισσοκομική σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σχέσης για την κοινωνία των μελισσοκόμων της περιοχής, τόσους για όσους βρίσκονται στον κλάδο εδώ και χρόνια όσο και σε νέους μελισσοκόμους που θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη της μελισσοκομίας. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με στόχο την πρόοδο της μελισσοκομίας παρέχοντας επιλεγμένο προϊόντα εξοπλισμού σε ανταγωνιστικές τιμές και ανταλλάσσοντας ιδέες, απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες για την εξέλιξη και ανάπτυξη της μελισσοκομίας. Με χαρά και συγκίνηση σάς υποδεχόμαστε σε αυτή τη διαδρομή, σε αυτό το ταξίδι με αγάπη και πάθος για να γίνουμε μαζί αρωγοί της προσπάθειας για την επιβίωση του οικοσυστήματός μας.»

Η ομάδα της Αλέξανδρος Μελισσοκομική είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της περιοχής προσφέροντας μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία και μια φιλόδοξη σχέση συνεργασίας.