Πάτρα: Συγκαλείται σήμερα το νεοεκλεγέν συμβούλιο του ΣΚΕΑΝΑ – Νέα σελίδα στην Εστίαση

Ολα δείχνουν ότι, η παλιά «φρουρά» θα χάσει το προεδρείο, έστω και αν ο συνδικαλιστής Γιώργος Κολλιόπουλος πρώτευσε στις εκλογές.
Από τους 7 συμβούλους του νέου ΔΣ, οι 4 ανήκουν στο σχήμα «Εστίαση Πάτρας» που είχε διαφοροποιηθεί κατά την εποχή της πανδημίας, με αποτέλεσμα τώρα –βάσει των υπαρχουσών πληροφοριών– πρόεδρο να εκλέγει η συγκεκριμένη ομάδα (Γιατράς, Κούλης, Ματθαιόπουλος και Φάκαλος), που θα ψηφίσουν τον πρώτο, ενώ κατά πληροφορίες μάλλον θα προταθεί στον Γιώργο Κολλιόπουλο η θέση του αντιπροέδρου, την οποία ο ίδιος φέρεται ότι θα δεχθεί.
Οσον αφορά στον σύλλογο, αυτός γυρίζει σελίδα. Ο Τάσος Γιατράς σε δήλωσή του προ ημερών είχε επισημάνει τα εξής: «Αυταπόδεικτα λοιπόν επιστρέφουμε στην κανονικότητα ενός συνδικαλιστικού σωματείου με ανοικτές τις πόρτες για όλα τα μέλη και ένα νέο ΔΣ που θα σηματοδοτησει την αλλαγή νοοτροπίας στην λειτουργία του συλλόγου, μακριά από πρόσωποκεντρικές πρακτικές διοίκησης και φαινόμενα διοικητικού συγκεντρωτισμού που προτάσσουν προσωπικές φιλοδοξίες, που ενίοτε υλοποιούνται.»