MasterChef: Η αποκάλυψη της Φανής Ζιώγα για την προσωπική της ζωή – “Εγώ είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου…”

Η Φανή Ζιώγα  του MasterChef ανακοίνωσε στους τρεις κριτές πως αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής, καθώς ένα δικό της άτομο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

«Σεφ θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ από τον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ που έκανα το πιάτο σας, δε μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά τους» είπε η Φανή στους κριτές.

MasterChef – Η εξομολόγηση της Φανής Ζιώγα για την προσωπική της ζωή

Στη συνέχεια η Φανή μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως ο παππούς της, που την έχει μεγαλώσει, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του. Η παίκτρια του MasterChef έκανε τότε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τόνισε πως ο παππούς της την στήριξε.

«Ο παππούς μου και η γιαγιά μου με έχουν μεγαλώσει. Ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα και από εμένα. Εγώ είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα ότι οκ, είμαι bisexual, είχα σχέση με άνδρες κανονικά. Θυμάμαι ότι  ο παππούς μου μού είπε ότι “εγώ θέλω να είσαι καλά είτε είσαι με άντρα είτε είσαι με γυναίκα, να σε βλέπω να χαμογελάς. Αν δεν χαμογελάς, θα κανονίσω εγώ”», είπε η Φανή Ζιώγα.