Πάτρα: Η Εισαγγελία εξετάζει τον θάνατο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα – Η «εμπλοκή» του Μάνου Δασκαλάκη – Πώς περιπλέκεται η υπόθεση

Ο Δήμος Πατρέων πιστοποιεί ότι από την στιγμή που στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο υπάρχει σταυρός με όνομα, έγινε ταφή της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα και άρα, προφανώς, δεν διατέθηκαν τα χρήματα που φέρεται ότι είχε αφήσει η εκλιπούσα για τη διαδικασία της αποτέφρωσης.
Ετσι μπαίνουν τέλος στα σενάρια και τις πληροφορίες που ήθελαν να έχει γίνει καύση της σορού της.
Εντύπωση προκαλεί η πληροφορία ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων, όπως και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ και λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της, φαίνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ως πληρεξούσιός της, είχε προβεί για λογαριασμό της σε μια αγοραπωλησία ακινήτου, ύψους 250.000 ευρώ. Η γυναίκα ήταν καθηγήτρια, ο σύζυγός της δικηγόρος, ζούσαν στην Αθήνα, είχαν καλή οικονομική επιφάνεια και η 69χρονη αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της, στην Πάτρα για τα τελευταία χρόνια της ζωής της.
Δεν ήταν εύκολο το μαγείρεμα για εκείνη και έτσι έκανε συχνά παραγγελίες φαγητού, το οποίο πιστοποιεί και ο γείτονάς της, ιδιοκτήτης πιτσαρίας. Ο Μάνος πήγαινε συχνά στο σπίτι όταν εργαζόταν ως διανομέας, προφανώς είχε κάνει συζητήσεις με τη γυναίκα και έτσι η Κούτρα δέχθηκε να μείνει η οικογένεια στο σπίτι της δωρεάν με «αντάλλαγμα» να την προσέχει η Ρούλα.
Το ζευγάρι με τα παιδιά έμενανστο ισόγειο, αργότερα ο Μάνος χρησιμοποιούσε τον 1ο όροφο για να κάνει πρόβες με την κιθάρα του και στον 2ο έμενε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Κάποια στιγμή υπήρχαν διαφωνίες με τη γυναίκα και εκείνη αποφάσισε να τους ζητήσει ενοίκιο 200 ευρώ. Και οι τσακωμοί έδιναν και έπαιρναν, ενώ η γυναίκα φέρεται να είχε δηλώσει πως ένιωθε ανασφάλεια ενώ ο Μάνος την καθησύχαζε και συνέχιζε να έχει «οικονομική σχέση» μαζί της.

Η Εισαγγελία Πατρών εξετάζει πλέον τον θάνατο της γυναίκας θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί.