ΦΩΤΟ: Δυναμικό παρόν στην ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας Γιάννη Λαϊνιώτη, με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Παρότι διανύουμε μια μη προεκλογική περίοδο αλλά και εποχές δύσκολες, που δεν προσφέρονται για συγκεντρώσεις, εκατοντάδες φίλες και οι φίλοι του Γιάννη Λαϊνιώτη έδωσαν δυναμικό και «ζωντανό» παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή (3/4), στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», γεμίζοντας και τις δυο μεγάλες αίθουσες!

Όλα αυτά, στο πλαίσιο ενός νέου ανταμώματος με Αχαιούς πολίτες, που επεδίωξε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ελληνικής Λύσης, μετά την τριετή αναγκαστική ματαίωση των κατ’ ιδίαν επαφών, εξαιτίας της πανδημικής κρίσης (τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται).

«Ήμουν και είμαι πάντα παρών, όχι μόνο όταν έρχονται οι εκλογές, αλλά κάθε μέρα. Κυκλοφορώ σ’ αυτή την πόλη και σ’ όλο τον νομό, επικοινωνώ μαζί σας και διατηρούμε μια άρρηκτη σχέση διότι μας ενώνουν οι κοινές αγωνίες και σκέψεις για την Πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ήταν λοιπόν ανάγκη, τώρα που οι υγειονομικές συνθήκες έγιναν πιο ευνοϊκές για τις μεταξύ μας συναντήσεις, να ξαναβρεθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας εν μέσω και των νέων δυσοίωνων εξελίξεων που υπάρχουν στο ελληνικό και το παγκόσμιο γίγνεσθαι», τόνισε ο κ. Λαϊνιώτης.

Προέβλεψε ότι οι πρόωρες εκλογές «είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι κάποιοι ισχυρίζονται και ασχέτως από το εάν ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιμένει να δηλώνει πως θα εξαντλήσει την τετραετία». Προσδιορίζοντας τες χρονικά προς το τέλος της άνοιξης με αρχές του καλοκαιριού! Παράλληλα, κατήγγειλε ότι «υπάρχει μια άτυπη αλλά εμφανής συγκυβέρνηση των τριών, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, που σχεδιάζεται να γίνει και επισήμως μετά τις εκλογές».

Ο κ. Λαϊνιώτης ανέλυσε τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία για την ελληνική οικονομία και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί, καταγγέλλοντας επιπροσθέτως και… «σχέδιο μοιρασιάς του Αιγαίου» που, όπως είπε, «κρύβεται πίσω από την πρόσφατη συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Τ. Ερντογάν».

Εστίασε, ακόμη, στα αποτελέσματα της ενεργειακής κρίσης στην καθημερινότητα των ελληνικών νοικοκυριών, των επαγγελματιών και κάθε εργαζομένου, με έμφαση στους νέους για τους οποίους τόνισε: «Εμείς, ζήσαμε καλές εποχές. Τα παιδιά μας, όμως, τί ζουν και τι θα ζήσουν; Ποια Ελλάδα θα τους παραδώσουμε;».

Επεσήμανε τα τραγικά προβλήματα που η πανδημία ανέδειξε στο εθνικό σύστημα Υγείας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αδικία που συντελείται σε βάρος των Υγειονομικών οι οποίοι δεν θέλησαν να εμβολιαστούν και παραμένουν δίχως εισόδημα επί μήνες.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία, αναφερόμενος αναλυτικά στο εμπεριστατωμένο και ξεκάθαρο πρόγραμμα του κόμματος της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου, για το οποίο υπογράμμισε ότι: «δίνει ξεκάθαρες λύσεις, με προτάσεις πατριωτικής ευθύνης. Για την Οικονομία, την Ενέργεια, τον Πρωτογενή τομέα, τα Εθνικά θέματα, την Εθνική άμυνα, την Υγεία, την Παιδεία».

Τέλος, ο κ. Λαϊνιώτης ζήτησε την προσωπική στήριξη των συμπολιτών του, ώστε, όπως είπε, «η βουλευτική έδρα να μην είναι έδρα… Λαϊνιώτη, αλλά έδρα των… Αχαιών. Διότι, η Αχαΐα πρέπει να εκπροσωπηθεί δυναμικά και ακηδεμόνευτα, μακριά από τα μικροκομματικά συμφέροντα. Αλλά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, της καθεμιάς και του καθενός Αχαιού».