Έχασε… έχοντας πολλά παράπονα η Παναχαϊκή

Για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’Εθνικής, ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναγρινιακό στο «Δημοτικό Στάδιο Αγίου Κωνσταντίνου». Σκόρερ για την Παναχαϊκή ήταν ο Κέρι στο 12’, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε αρχικά στο 16’ Τσάκνης και στο 83’ ο Γκόλιας από το σημείο του πέναλτι. Έτσι η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή στα μπαράζ, και η ήττα αυτή δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και στον Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Η Παναχαϊκή στα πρώτα λεπτά δεν μπήκε καλά, χωρίς να μπορεί μάλιστα στην αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό της. Όμως στο 12’ οι «κοκκινόμαυροι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Κέρι με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 15’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του Παναγρινιακού όταν ο Βασιλόγιαννης έκανε το σουτ όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Τσάκνης έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» της εστίας του γκολκίπερ της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» στο 25’ έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Καρακλάιτς να κάνει το σουτ εκτός περιοχής, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Χαντί και του Στασινόπουλου, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων έκανε μια ακόμη εξαιρετική επέμβαση και κράτησε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε πιο δυνατά, και στο 54’ έχασε καλή ευκαιρία για να ξανά πάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως το σουτ του Χαντί σταμάτησε έστω και δύσκολα ο εξαιρετικός σε αυτό το παιχνίδι Κοντογιάννης. Οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν ακόμη μια ευκαιρία στο 75’, και μάλιστα διαρκείας, όμως ούτε ο Κέρι ούτε ο Χαντί κατάφεραν να κερδίσουν την άμυνα του Παναγρινιακού. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους, όταν ο Κούσης βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, όμως δεν κατάφερε να τον κερδίσει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Στο 83’ όμως ο Παναγρινιακός πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Γκόλια να κερδίζει τον Παπαδόπουλο από τα 11 βήματα, με την Παναχαϊκή παρόλα αυτά να διαμαρτύρεται για σχεδόν δύο λεπτά για την απόφαση του διαιτητή Πέτσα.
Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Σούλης Παπαδόπουλος):
Παπαδόπουλος, Στασινόπουλος (91’ Παπαχρονόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Τσακμάκης, Στεργίδης, Γούλας, Χαντί (91’ Λιμάτσι), Μπουρλάκης (61’ Κόκας), Καρακλάιτς, Κέρι, Κυβελίδης (58’ Λούσκος)

Η αρχική ενδεκάδα του Παναγρινιακού (Βασίλης Ξανθόπουλος):
Κοντογιάννης, Τσοπανάς, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος (64’ Πατίλας), Φραγκούλης, Καντάνης , Τσάκνης, Σκιαδάς, Κατσής, Μήλιος (88’ Βαλαβανίδης), Βασιλόγιαννης (64’ Κούσης)

Διαιτητής:Πέτσας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μπάλλας και Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

Του Περικλή Παπαρίζου