Super League Κ15: Ώρα τίτλου για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ

Η μεγάλη ώρα έφθασε στο πρωτάθλημα της Super League Κ15, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μάχονται το μεσημέρι της Τετάρτης (15:00) στο Αγρίνιο για την κούπα του πρωταθλητή.

Οι δύο ομάδες είναι οι κορυφαίες του πρωταθλήματος και μετά τις προκρίσεις επί Παναθηναϊκού και ΑΕΚ θα κοντραριστούν για τον τίτλο.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν από τρεις τίτλους στη Super League Κ15 και από σήμερα ένας εκ των δύο θα είναι μόνος πρώτος σε κατακτήσεις στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημιτελικό του Final Four, ενώ από την άλλη ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε με 3-0 την ΑΕΚ στο δεύτερο ημιτελικό στο Αγρίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους Πειραιώτες στη Σουρωτή με 1-0 τη 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και έχει ηττηθεί με 3-1 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στο πλαίσιο της 7ης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας, Πλης, Φίλης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης, Σβίλλιας Πανώριος, Γιωτόπουλος, Γκρόζος, Ρουμελιώτης, Τζώρτζης, Οσάφι, Τσερεβελάκης, Κτενάς, Μιχαηλίδης, Γκόγκος, Μανωλάκος, Τσιρίνης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Μπελερής, Κοσίδης, Βυρσωκινός, Σελλάς, Μπαταούλας, Τσιότας, Μπάγιος, Κακούλης, Κυριαζίδης, Ελευθεριάδης, Πάνος, Μπέντρι Ντούνγκα, Δημόπουλος, Μύθου, Βασίλι, Δριγκάκης, Πανανικόπουλος, Τουρσουνίδης, Τσίτσιλας, Νικόλαος Θεοφίλου, Καρακώστας, Τσιφούτης, Ρωμανίδης, Σπύρου, Μπέρδος και Καραγκιόζης

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσόπλακος, με βοηθούς τους Χρήστο Τάκο και Λάμπρο Βλαχοδήμο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σπύρος Καζάνας, όλοι τους της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο τελικός θα προβληθεί απευθείας από το Novasports Prime, το WEB TV του Novasports.gr, καθώς και από το κανάλι του Novasports στο YouTube.