Πάτρα: Η ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας αποτίει τιμή και σεβασμό – Στον συνδικαλιστή και αντιστασιακό Σπύρο Αντωνόπουλο

 

 

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με ικανοποίηση χαιρετίζει την νίκη των δυνάμεων του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου «Δημοκρατικής Ενότητας» στις προχθεσινές εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Πάτρας.
Παράλληλα ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. αποτίουν την οφειλόμενη τιμή , αναγνώριση και σεβασμό στον απερχόμενο Πρόεδρο του Συλλόγου και γνωστό αντιστασιακό Σπύρο Αντωνόπουλο ο οποίος για εβδομήντα χρόνια υπηρέτησε διαδοχικά υποδειγματικά τη Δημόσια Εκπαίδευση , το Συνδικαλιστικό Κίνημα , την Εθνική Αντίσταση και από την ίδρυσή της αρχικά την ΕΡΕ και μετέπειτα την Νέα Δημοκρατία της οποίας είναι το προβεβλημένο αρχαιότερο μέλος της στον Νομό Αχαΐας.
Ως Ενεργός Πολίτης , ως μέλος του Συλλόγου Δασκάλων , μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Πάτρας , μέλος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου , Γενικός Γραμματέας του ΕΟΑ – ΕΔΕΣ αλλά και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης άφησε αποτυπώματα ήθους , ευθύνης , συνέπειας , αποτελεσματικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ο Σπύρος Αντωνόπουλος πιστός πάντα στις Δημοκρατικές του Αρχές είναι ο τελευταίος επιζών αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στη Δυτική Ελλάδα πολεμώντας μέσα από τις τάξεις του ΕΟΑ – ΕΔΕΣ του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα.
Το ήθος του , η ευγένειά του , η έγνοια του για τον συνάνθρωπο , η εντιμότητά του , η αλληλεγγύη του και η αγωνιστικότητα του σε όλα τα μετερίζια όπου κι αν βρέθηκε αποτελούν για όλους μας παρακαταθήκη και παράδειγμα προς μίμηση.