Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η ανάρτηση για την γέννηση του παππού του

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Instagram με φωτογραφίες από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας  γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1913 και ο εγγονός του,  προέβη σε μία ανάρτηση για αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες του αείμνηστου ηθοποιού του και έγραψε:

«13.3.1913 είναι μια ημερομηνία που δεν την ξεχνάμε ποτέ οικογενειακώς @lamproskonstantarasofficial, είναι η ημέρα που γεννήθηκες άρχοντά μου. Και ποιος να το έλεγε ότι τόσα χρόνια μετά, θα πάω στο Survivor και μια κίνησή μου, δικό σου σήμα κατατεθέν, ακόμα θα προκαλεί γέλιο. Αυτά μας άφησες και τόσα πολλά ακόμα αγαπημένε μου. Είσαι πάντα εδώ, το ξέρεις ε; Σε φιλώ #lamproskonstantaras #birthday #grandfather»

«Δεν σε σκεφτόμαστε μόνο στις 13 Μαρτίου που ήταν τα γενέθλιά σου. Σε σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ συχνά. Γιατί σε αγαπάμε, γιατί μας λείπεις, γιατί σε βλέπουμε συνεχώς στις ταινίες σου, γιατί ο κόσμος μας έχει όλους ταυτίσει με σένα. Φέτος θέλω να σου θυμίσω μια φωτογραφία σου με την Παυλίνα, σε μια πισίνα, τότε που ερχόσουν τακτικά και την έπαιρνες μαζί σου. Ο Στέφανος, ο γιός της, ο δισέγγονός σου, γίνεται 7 χρονών. Κι ο Λάμπρος, ο εγγονός σου έχει στο Google πλέον περισσότερες φωτογραφίες από εσένα. Αααα… μη με ρωτάς τι είναι το Google. Φιλιά».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση