(Φωτο)-Πάτρα: Προσέφεραν ένα διαφορετικό μενού σε ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου – Άγιος Ανδρέας και ΙΕΚ Δέλτα

Τη σημερινή ημέρα επιλέξαμε να προσφέρουμε ένα διαφορετικό μενού στους ασθενείς μας αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας που εφημερεύει. Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας το προσωπικό του νοσοκομείου μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον συνάνθρωπο που νοσηλεύεται.

Στα πλαίσια της σημερινής δράσης και υπό την επίβλεψη της Υπευθύνου του Τμήματος Κλινικής Διατροφής παρασκευάστηκαν γεύματα από τους σεφ και το προσωπικό του νοσοκομείου σε συνεργασία με τους σεφ και τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που νέοι άνθρωποι επισκέφθηκαν τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας και παρήγαγαν υψηλής αισθητικής και γεύσης μεσημεριανά γεύματα, με ιδιαίτερα πιάτα, για τους ασθενείς και τους εφημερεύοντες του νοσοκομείου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το τμήμα γαστρονομίας με τους σεφ και σπουδαστές του, που σε συνεργασία με το τμήμα Κλινικής Διατροφής του νοσοκομείου και το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, φρόντισαν για αυτή την διαφορετική Τσικνοπέμπτη λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Η σημερινή εποχή επιβάλλει ομοθυμία και εγρήγορση, επιβάλλει εξωστρέφεια και αλληλεγγύη.