Από κακοκαιρία σε ζέστη -Τι προβλέπεται για Τσικνοπέμπτη

Άστατος θα είναι σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός για σήμερα, Τέταρτη, με αιτία ένα βαρομετρικό χαμηλό από τη νότια Ιταλία στην πορεία του οποίου αναμένεται να βρεθούν και να επηρεαστούν τα νότια και δυτικά γεωγραφικά διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό το κύμα κακοκαιρίας όσο περνούν οι ώρες θα εκτονώνεται προς τα νότια και τα ανατολικά και έτσι την Πέμπτη η ημέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό και βροχοπτώσεις «μέχρι το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί», όπως είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τον καιρό από την Παρασκευή «δεν περιμένουμε κάτι αξιόλογο» προσθέτοντας ότι «θα γίνει ανοιξιάτικος το Σαββατοκύριακο όπου η θα θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι τους 22 βαθμούς Κελσίου».

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε και στον καιρό της επόμενης εβδομάδας λέγοντας ότι «γύρω στην Τρίτη και την Τετάρτη περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και πτώση θερμοκρασίας με τα τελευταία στοιχεία να θέλουν βελτιωμένο καιρό την Τσικνοπέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας».