(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: « Άλυτο μυστήριο ο θάνατος των τριών παιδιών » – Η πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου στον ΣΚΑΙ 89,4

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μετά την Εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών σε διάστημα τριών ετών και την ανάληψη της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, έντονη ήταν φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τα άλλα δυο παιδιά. Στον ΣΚΑΙ 89,4 και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή μίλησε η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.

«Για εμάς ο θάνατος των τριών παιδιών είναι ένα άλυτο μυστήριο, γιατί έχουμε τρεις διαφορετικές οντότητες, δηλαδή τρία διαφορετικά ιστορικά που φαίνεται να καταλήγουν περίπου με τον ίδιο τρόπο. Τα κορίτσια καταρρέουν μέσα σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς να υπάρχει μια εξήγηση που να αποτυπώνει ακριβώς ποιο είναι το αίτιο του θανάτου» τόνισε.

« Το πρώτο παιδί ήταν στο σπίτι μαζί με τη μαμά του και κατέρρευσε, ήρθε στο νοσοκομείο νεκρό, τα άλλα δύο ήταν υπό νοσηλεία. Χαιρετίζουμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης και θα ανοίξουν πάλι όλοι οι φάκελοι και θα δημιουργηθεί μια έρευνα συνολικά και για τα 3 παιδιά », σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό: