Κάτω Αχαΐα: Η ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Δυτικής Αχαΐας έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Δυτικής Αχαΐας της Ν.Δ, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη». Εξαιτίας των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων, ήταν κατά ανάγκη μια μικρή και λιτή εκδήλωση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε., ενώ παρόντες ήταν ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Νίκος Γιαννούρης και η Συντονίστρια Δυτικής Ελλάδας κ. Μαρία Πλώτα.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλης Κανελλόπουλος, ευχήθηκε να έχουμε ένα έτος γεμάτο Υγεία, Ειρήνη και Ευτυχία, έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των δράσεων της οργάνωσης στο πρώτο τρίμηνο παρουσίας της, ευχαρίστησε τους Αναπληρωτή Γραμματέα, Συντονίστρια και Τομεάρχη Αχαΐας (προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να παραστεί) κ. Αντώνη Μπέκο, για την εξαιρετική συνεργασία, τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους προς τη ΔΗΜ. Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας. Υποσχέθηκε πολύ σύντομα ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο. θα έχει νέα γραφεία μετά από πολλά έτη και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με ομοψυχία και οργάνωση μπορούν να επιτευχθούν και να διεκδικηθούν πολλά για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Τόσο ο κ. Γιαννούρης όσο και η κ. Πλώτα ευχήθηκαν κάθε καλό σε όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας και στις οικογένειές τους, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την αμέριστη αλληλεγγύη σε κάθε κομματική ενέργεια και δράση της ΔΗΜ.Τ.Ο. η οποία άλλαξε σελίδα, αναγεννημένη, με ομοψυχία αποδεικνύοντας έμπρακτα, από το πρώτο τρίμηνο, ότι βρίσκεται κοντά στους ΝΔτες και κατ’ επέκταση στην Τοπική Κοινωνία.

Ο κ. Νίκος Γιαννούρης μετέφερε τις θερμές ευχές, του Γραμματέα Οργανωτικού, Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου κ. Στυλιανού Κονταδάκη, για ένα ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία 2022, για όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Έκανε μια σύντομη αναφορά στις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για να φύγει η χώρα από την στασιμότητα και την αφάνεια και να προχωρήσει σταθερά μπροστά. Τόνισε ότι ιδιαιτέρως η Δυτική Ελλάδα μέσα από το νέο Αναπτυξιακό Νόμο θα έχει οφέλη και οικονομική στήριξη με επιχορηγήσεις έως 70%.

Τέλος όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. έκοψαν από ένα κομμάτι της Βασιλόπιτας δίνοντας τις δικές τους ευχές.