Δολοφονία Άλκη – Παραδόθηκε ο Έλληνας καταζητούμενος

Παραδόθηκε ο Έλληνας για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και διέφευγε έως σήμερα.

Ραφγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας καταζητούμενος παραδόθηκε στις Αρχές. Ο νεαρός χούλιγκαν, του οποίου το όνομα βρίσκεται στο κατηγορητήριο των 11 για την δολοφονία, έθεσε εαυτόν στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 25χρονο που ήταν εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Βέβαια παρά το γεγονός πως είχε δηλώσει μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, φέρεται να κρυβόταν στην Θεσσαλονίκη.

Αναζητείται ένας ακόμη που διέφυγε στην Αλβανία

«Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας», επισήμανε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με τις συλλήψεις που εκκρεμούν.

«Η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ. Xαρακτήρισε ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία, να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

«Αυτό γίνεται πραγματικότητα» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.