Πάτρα: Συναυλία το βράδυ του Σαββάτου, από την Πολυφωνική

Στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού σχεδιασμού του Οργανισμού, το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος], θα δώσει συναυλία στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

 

Η πρόσκληση έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Διέξοδος’’ του οποίου ιδρυτής και η ψυχή, είναι ο έγκριτος δικηγόρος, Νίκος Κορδόσης.

 

Η συναυλία με τον τίτλο: «Μια βραδιά ηχοχρωμάτων» θα αφορά στην παρουσίαση έργων των συνθετών Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιου και Γιώργου Αθανασακόπουλου, τα οποία θα ερμηνεύσει με το δικό της αισθαντικό ύφος, η Δέσποινα Κριμπά.

 

Η συναυλία θα δωθεί στο ανώγειο του Ιστορικού Μουσείου «Διέξοδος», με δωρεάν είσοδο, μετά όμως από κράτηση θέσεως και παραλαβή προσκλήσεως [με σειρά προτεραιότητας] προς αποφυγή συνωστισμού, σύμφωνα με την ανακοίνωση των οργανωτών.

Θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες ασφαλείας για την προφύλαξη από τον covid 19, ενώ η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο της συναυλίας.

 

Την Ορχήστρα θα συνοδεύσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.