Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν προσαχθεί τρία άτομα, τα οποία καταθέτουν ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου.

Από συνδυασμό μαχαιριάς και κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ο θάνατος του 19χρονου

Από συνδυασμό βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων -απόρροια πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε- και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό προήλθε ο θάνατος του 19χρονου.

Σύμφωνα με το voria.gr, το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι ο 19χρονος έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε. Κατά το ίδιο μέσο, ο 19χρονος έχασε σύντομα τις αισθήσεις του και ξεψύχησε λίγα λεπτά μετά την επίθεση, που αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα.

Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης

Νωρίτερα, εντοπίστηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου. Το όπλο εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση, ενώ τον 19χρονο τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Μητσοτάκης: Να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνομιλίας με βουλευτές που είχε στο περιθώριο της συνάντησης με στελέχη της ΝΔ και τοπικούς παράγοντες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.