Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο εορτάζει επίσημα Τρείς Ιεράρχες  και την Ημέρα των Γραμμάτων

Σήμερα Παρασκευή 28/1/2022 το Πανεπιστήμιο Πατρών εορτάζει επίσημα τους  Τρείς Ιεράρχες  και την Ημέρα των Γραμμάτων  και υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας
Σήμερα  Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 ώρα 6.30 μ.μ., θα  πραγματοποιηθεί ο  επίσημος εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης». Προ της ενάρξεως της τελετής ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι.Μπούρας  και ο  Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελος Μπίνης θα υπογράψουν   μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.
Με τον  χαιρετισμό  του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητή Χρήστου Ι. Μπούρα θα πραγματοποιηθεί  η  έναρξη της εκδήλωσης.
Μετά τον χαιρετισμό του Πρυτάνεως  θα ακολουθήσει η κεντρική  ομιλία της εκδήλωσης από τον   Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελο Μπίνη με τίτλο: «Η Διαχείριση Κινδύνων για τη βελτίωση της Διακυβέρνησης των Πανεπιστημίων».
Μετά το πέρας της ομιλίας  θα απονεμηθούν τιμητικές  πλακέτες και διπλώματα  στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2020-21, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματος. Επίσης, θα απονεμηθούν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Ο εορτασμός θα ολοκληρωθεί με την απονομή των Βραβείων Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» 2021 & του Βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ» 2021.
Αναλυτικά: https://www.upatras.gr/eortasmos-ton-trion-ierarchon-kai-tis-imeras-ton-grammaton-28-1-2022/