(Φωτο-Βιντεο)-Πάτρα: Υπεγράφη η σύμβαση για Ενεργειακή Αναβάθμιση – Στα Νοσοκομεία Αιγίου και Πύργου

Υπεγράφη η σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Υπεγράφη το πρωί της Τρίτης, στα γραφεία της εταιρίας “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Αθανάσιο Γιάνναρη, η Ενεργειακή Αναβάθμιση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας-Νοσηλευτικής Μονάδας Αιγίου και του Γ.Ν. Ηλείας-Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, παρουσία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη και του Προέδρου της εταιρίας κ. Τιμολέοντα Κατσίπου.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, κατά την έναρξη της ομιλίας του, εξήρε το προσωπικό ενδιαφέρον του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη για την αναβάθμιση όλων των υποδομών των νοσηλευτικών μονάδων της 6ης ΥΠΕ, προκειμένου αυτές να λειτουργούν υπό τις καλύτερες συνθήκες για τη φροντίδα των ασθενών. Κάτι που αναφέρθηκε και κατά τη συνεργασία που είχαν στο υπουργείο Υγείας, την ίδια ημέρα, λίγο πριν την υπογραφή των συμβάσεων.

Ο κ. Καρβέλης, πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια συνολική προσπάθεια, που γίνεται από όλους μας, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, θα δώσουμε την ώθηση σε ότι αφορά τις υγειονομικές μονάδες της 6ης ΥΠΕ για την καλύτερη φροντίδα προς τους ασθενείς, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Με αυτό το γνώμονα θα προχωρήσουμε και στα άλλα έργα, ως πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών και κυρίως των εργαζομένων, οι οποίοι πρέπει να εργάζονται υπό κατάλληλες συνθήκες ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της δουλειάς τους και η παρεχόμενη φροντίδα προς όλους»