(Φωτο)-Πάτρα: Μικρή Χριστουγεννιάτικη εορτή στην «Πρόταση»

Στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί, υπηρετώντας την πρόληψη για ποιότητα ζωής, η Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ» διοργάνωσε μια μικρή Χριστουγεννιάτικη εορτή για τα μέλη του φορέα, αντιμετωπίζοντας με έμπνευση, σύνεση, μαχητικότητα, αρχές, αξίες και θετική διάθεση, την παρούσα υγειονομική κρίση και τις ανατροπές που έφερε στη λειτουργία του φορέα αλλά και την καθημερινότητά μας.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε Μουσική χριστουγεννιάτικη (cd) και live εκτελέσεις από τη Βιβή Παπακωστοπούλου, μέλος της ομάδας εμψυχωτών, με την συνοδεία του Βιολοντσέλου της.
Προσφέρθηκαν κεράσματα με παραδοσιακά γλυκά και γλυκόπιοτα προσφορά των εθελοντών αλλά και των χορηγών και φίλων καταστημάτων CARAVEL, ENTELVAIS, CHOCO CARAMEL, ΤΡΙΓΓΟΣ, ΑΧΑΪΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ, ΛΙΑΡΗΣ, ΘΕΟΦΙΛΗΣ.
Στο κλείσιμο της γιορτής οι παραβρισκόμενοι τραγούδησαν τα κάλαντα της ΠΡΟΤΑΣΗΣ που έχουν γίνει θεσμός και σας τα παραθέτουμε. Ήταν μία όμορφη βραδιά που μας θύμισε τους παλιούς καλούς καιρούς και μας έδωσε ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Κάλαντα

« Καλήν εσπέρα εθελοντές και αν είναι ορισμός σας
Χριστού την θεία  γέννηση να πω στ΄αρχοντικό μας!!!
Χριστός γεννάται σήμερα εν Βηθλεέμ τη πόλη
κι οι επιστήμονες βοούν για ΤΡΙΤΗ δόση όλοι!
Τον κόβιντ να τον διώξουμε από τον κόσμο όλο και
αγκαλιές να κάνουμε μέχρι και Βόρειο Πόλο.
Η μάστιγα που έπληξε όλη την οικουμένη
γερά μας ταρακούνησε να δούμε τι μας μένει…
Αγάπη, ειρήνη,  αποδοχή   είναι  η δύναμή μας
τον κορονιό να διώξουμε, να βρούμε τη ΖΩΗ  μας!
Την ΠΡΟΤΑΣΗ να «σώσουμε», να βρούμε νέα ρότα
Φως, Γνώση και Πυγμή παιδιά, καλύτερα από πρώτα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!