(Βίντεο)-The Voice: Ποια είναι η νικήτρια του Άννα Αργυρού

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Για τελευταία φορά την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε ο Γιώργος Λιανός και οι coaches Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής τους 8 φιναλίστ στην τελευταία μονομαχία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Ανδρέας Μηλιώτης, η Ελένη Ολυμπίου, ο Δημήτρης Κανάκης, η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, η Άννα Αργυρού, ο Γιώργος Γλυκοκόκκαλος, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Πάττας διαγωνίστηκαν για μια θέση στην τετράδα του μεγάλου τελικού.
Τελικά, αυτοί που κατάφεραν να περάσουν ήταν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Στην δεύτερη και τελευταία φάση του τελικού, η νίκη παίχτηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Μηλιώτη και την Άννα Αργυρού, την μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού, όπως μάθαμε διά στόματος Γιώργου Λιανού.

Η δεκαεξάχρονη ερμηνεύτρια, μαθήτρια της Β’ λυκείου, ερμήνευσε στην τελευταία εμφάνισή της στη σκηνή του «The Voice» το «Stone Cold» κερδίζοντας το κοινό.

Η τελευταία εμφάνιση της Άννας Αργυρού στο φετινό «The Voice»:

Η στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας: