Μανωλάς: Τα ηχηρά του «όχι» για Γερμανία και Ισπανία διότι ήθελε μόνο Ολυμπιακό (Βίντεο)

Ο Κώστας Μανωλάς επέλεξε να αγνοήσει τις… σειρήνες από Γερμανία, Ισπανία αλλά και Ιταλία για να γυρίσει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είναι τόσο δεμένος

Ο Μανωλάς στα 30 του χρόνια είναι ένας μπακ (στόπερ φυσικά είναι η βασική του θέση) που μέχρι και 2 χρόνια πριν τον ζητούσαν και τον ήθελαν ομάδες όπως οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους. Ωστόσο όπως προκύπτει από ιταλικές και αγγλικές πηγές ο Κώστας Μανωλάς για να γυρίσει στον Ολυμπιακό έδωσε αρκετές αρνητικές απαντήσεις.

Κατά πρώτον είπε «όχι» στη Νάπολι που του ζήτησε να περιμένει. Του ζήτησε χρόνο για να δει η διοίκηση το πως θα διαχειριστεί το θέμα του και υπό αυτό το πρίσμα να συνέχιζε μέχρι νεοτέρας στον σύλλογο.

Ωστόσο πέραν αυτού ο 30χρονος Ναξιώτης μπακ έδωσε αρνητικές προτάσεις σε κρούσεις που είχε από Γερμανία (Bundesliga) και Ισπανία (Primera) για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Εξάλλου σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ χάρισε και ένα ποσό 400.000 ευρώ από χρήματα του Δεκεμβρίου έτσι ώστε να πάρει το ΟΚ για να αποχωρήσει ενώ ας μην ξεχνάμε πως απαρνήθηκε και το συμβόλαιο των 4 και πλέον εκατ. ευρώ τον χρόνο που είχε έως το 2024 και συμφώνησε για αποδοχές περίπου στο 1.5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Εξάλλου εάν ήθελε τα μεγάλα συμβόλαια θα μπορούσε από πέρυσι να είχε δρομολογήσει deal με αραβικές ομάδες. Είχε δεχθεί κρούσεις για συμβόλαια των 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Ο Μανωλάς είχε ζήτηση και στην Ιταλία και το όνομά του συνδέθηκε μέχρι και με τη Μίλαν με την πληροφορία πως την απασχόλησε μεταγραφικά.

Επιπλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Μίνο Ραϊόλα έκανε προσωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τις συζητήσεις για τον Μανωλά. Δηλαδή ο Ραϊόλα ήθελε να αναλάβει ο ίδιος και όχι κάποιος συνεργάτης του την υπόθεση. Το πλάνο βέβαια του ίδιου του Κώστα Μανωλά είναι να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Την ομάδα με την οποία έχει δεθεί περισσότερο από κάθε άλλη, όπως και με τον κόσμο της.

Ο Μανωλάς στην καριέρα του έχει
Με Ολυμπιακό: 74 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ
Με ΑΕΚ: 84 αγώνες με 6 γκολ
Με Νάπολι: 75 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ
Με Ρόμα: 206 αγώνες με 8 γκολ και 6 ασίστ
Με Θρασύβουλο: 5 αγώνες
Με Εθνική Ελλάδας: 42 αγώνες με 1 γκολ