Προμηθέας Πάτρας: Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – Προσφέρουμε Αγάπη και Αλληλεγγύη

Τις μέρες των εορτών η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την στήριξη μας. Μια μικρή προσφορά Αγάπης από όλους μας θα μπορούσε να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να κάνει ξεχωριστές για αυτούς τις φετινές γιορτές.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Προμηθέας Πάτρας σας καλεί να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φ.Σ. «Κιβωτός Αγάπης».
Συγκεκριμένα, τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Promitheas Park το διήμερο 18-19 Δεκεμβρίου, καθώς και στο ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» στις 21 Δεκεμβρίου κατά την αναμέτρηση του Προμηθέα με την Βενέτσια για το 7DAYS EuroCup.
Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της Κιβωτού Αγάπης, τα είδη που έχουν ανάγκη είναι ενδεικτικά: τυρί φέτα, τυρί για τρίψιμο, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, κριθαράκι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, παιδικές κρέμες, ντοματοπολτό, είδη καθαριότητας, πάνες ακράτειας, σαμπουάν, αφρόλουτρο.
Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση, ώστε να δείξουμε έμπρακτα όλοι μαζί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό μας πρόσωπο.