Κορωνοϊός: Η «φάμπρικα» των αρνητών- Έφοδος ΕΛΑΣ στο Υπουργείο «Υπουργείο Θεραπειών» Αράχωβας

Παρόλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, κάποιοι δεν λένε να αλλάξουν μυαλά και όχι μόνο αυτό αλλά συνεχίζουν να παρασέρνουν κόσμο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Επιπλέον συνεχίζουν να παρανομούν είτε πραγματοποιώντας εισβολές και απειλώντας όσους τηρούν το νόμο. Στην Αράχωβα πάντως μετά από έλεγχο των αρχών το κατάστημα των αρνητών σφραγίστηκε αφού δεν είχε όπως θα δούμε τίποτα νόμιμο.

Εφορία, Αστυνομία και υγειονομικό ελέγχουν το περιβόητο υπουργείο Θεραπειών δεν βρίσκουν άδειες και χαρτιά και κλείνουν το περιβόητο κατάστημα στην Αράχωβα.

Οι αρνητές που είχαν εφεύρει δικούς τους νόμους και νομίσματα και πωλούσαν κρέμες ως φάρμακο κατά του Covid, βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Διστόμου για παράβαση του νόμου περί προστασίας κατά του κορωνοϊού.

“Στο παρελθόν ξέρουμε ότι ήταν με το Σώρρα, έχουν βρει το εμβόλιο μας λέγανε για τον κορωνοϊό, εντάξει, είναι γραφικοί, είναι 2-3 άτομα που δεν ασχολείται κανείς σοβαρά”, αναφέρει ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχοβας, Αντίκυρας.

Κι όμως, υπάρχουν αρκετοί που πέφτουν θύματα των αρνητών και πολλών άλλων.. σουρεαλιστικών ομάδων, που έχουν εμφανιστεί αυτή την περίοδο..

Ο ΣΚΑΙ αποκαλύπτει νέα έφοδο των περιβόητων Θεματοφυλάκων του Συντάγματος.

Είναι η ομάδα που διώκεται από τις αρχές για παράνομους ελέγχους που έκαναν σε διαγνωστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας – απειλούν εξεταστή του υπουργείου μεταφορών, επειδή ζητάει self test από τον νέο οδηγό, όπως ορίζει ο νόμος.

-Θέλω να’ σαι Ελληνίδα πατριώτισσα και να ακούς αυτά τα πράγματα που αφορούν και εσένα.
– Σας παρακαλώ, αυτή την ώρα εργάζομαι…
-Ναι και εμείς εργαζόμαστε όμως.
-Δηλαδή αυτή την στιγμή έχω φύγει από την υπηρεσία μου για να έρθω να επιπλήξω εσάς, το ξέρετε;
– Να επιπλήξετε εμένα;
-Βεβαίως, ήρθα να σας πάρω αυτόφωρο.
– Λοιπόν, μη με φοβίζετε με απειλές κτλ.
Δεν ήρθα να σας φοβίσω, κάνετε λάθος.
Ο ΣΚΑΙ επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο θεματοφύλακα δήλωσε πως έκανε μήνυση στον εξεταστή για παράβαση καθήκοντος.. η οποία μπήκε στο αρχείο.

“Η παρουσία των Θεματοφυλάκων ήταν και εδώ και όλα είναι μέλι – γάλα και όλα όμορφα και ωραία. Και μη βγάζετε εγωισμό, γιατί άμα βγάλουμε και εμείς εγωισμό θα φύγουμε εκεί που πρέπει τώρα. Εντάξει; Θερμή παράκληση…”, δήλωσε.

Θεματοφύλακες του Συντάγματος βρέθηκαν και στην Ξάνθη και μάλιστα με πολυτελές αυτοκίνητο και πινακίδες Γερμανίας.

Οι αντιεμβολιαστές είναι τόσο φανατισμένοι, που επιμένουν σε απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας, την ώρα που δικοί τους άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους από κορωνοϊό.

“Με την χάρη του Θεού δεν θα εμβολιαστούμε γιατί όλα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων” αναφέρει Αρχιμανδρίτης Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας την ώρα που ο μητροπολίτης Κοσμάς, παραμένει διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό εδώ και 5 ημέρες έχοντας μάλιστα διαγνωστεί σήμερα με πολυοργανική ανεπάρκεια και βαριά επιδείνωση του αναπνευστικού.

Τα ίδια εξωφρενικά ψέματα κηρύττει και ο γέροντας Δοσίθεος στις Σέρρες που καθοδηγεί δεκάδες πιστούς.

“Τα αίματα που έχουν των μικρών παιδιών, μέσα στα εμβόλια, δεν χωρίζουν τον άνθρωπο από το Θεό; Αυτό και μόνο, δεν μας φτάνει; Και εσύ με το ζόρι να το στείλεις εκεί, να τον εμβολιάσεις, με τον Διάβολο, δήθεν για να τον θεραπεύσεις;” αναφέρει.

“Εάν κάποιος, ηθελημένα, παρασέρνει κάποιον στον όλεθρο, ή στον ψυχικό ή στον σωματικό, προφανώς αντιστρατεύεται το έργο της εκκλησίας η οποία υπάρχει για τη σωτηρία των ανθρώπων, αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου, για την ύπαρξη μεσαίωνα στην εκκλησία που επενδύει στο θάνατο των ανθρώπων.

Πηγή: skai.gr