Γιώργος Τράγκας: Παραμένει στη ΜΕΘ με κορονοϊό – Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Για τα κρίσιμα 24ωρα τα οποία βιώνει ο Γιώργος Τράγκας που νοσεί με κορονοϊό στη ΜΕΘ μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του δημοσιογράφου, του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ο κ. Τράγκας δεν έχει διασωληνωθεί, ωστόσο υποστηρίζεται με οξυγόνο.

 

Σύμφωνα με τον Πάρι Κουρτζίδη, η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Ο δημοσιογράφος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο και πιστεύει πως θα βγει νικητής. «Αυτή τη στιγμή πολλοί κανιβαλίζουν και είναι ντροπή. Ο Γιώργος Τράγκας έχει διατυπώσει τις θέσεις του. Ο ιός ασφαλώς υπάρχει και είναι επικίνδυνος. Ούτε προτρέπουμε, ούτε αποτρέπουμε κάποιον από το να εμβολιαστεί. Το κράτος πρέπει να τον εμπνεύσει να το κάνει, αυτό συζητάμε», σημείωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος.

 

Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο

 

Για τον λόγο που δεν είχε εμβολιαστεί, ο κ. Κουρτζίδης εξήγησε πως «είχε μια αλλεργία που έδινε πιθανότητα παρενέργειες και επειδή ήταν διαβητικός και δεν ήθελε να απορρυθμιστεί το ζάχαρο, το φοβόταν. Το σκεφτόταν όμως».