Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών – Πού θα γίνονται σε πρώτη φάση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των εμβολιασμών και σε παιδιά από 5 έως 11 ετών.

Το πρώτο ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της covid-19 θα είναι στις 15 Δεκεμβρίου!

Η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών θα ανοίξει στις 10 Δεκεμβρίου και η πρώτη παραλαβή εμβολίων θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου, όπως ανέφερε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την χθεσινή ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την Covid-19.

Πού θα γίνονται σε πρώτη φάση οι εμβολιασμοί των παιδιών

Μ.Παγώνη: «Ναι» τα mRNA εμβόλια έχουν μέσα νεκρά έμβρυα αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς την τεχνικήΚαθηγητής Γ.Ιωαννίδης: «Εάν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε 25.000 νεκρούς έως την Άνοιξη»Τι συμβαίνει με συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίων της Pfizer; Σταμάτησαν τους εμβολιασμούς στο ΒιετνάμΈγγραφο – σοκ: Επιτρέπουν σε εμβολιασμένους αλλά θετικούς υγειονομικούς να μείνουν στην δουλειά τουςΧρησιμοποιούν την «Όμικρον» ως πρόφαση για το επόμενο στάδιο των μέτρων οι «ειδικοί»: Μάσκες και εμβόλια σε όλουςΈρευνα καταρρίπτει το αφήγημα Κ.Μητσοτάκη για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού: «Δεν μειώνουν την μετάδοση- Απλά φοβίζουν»Πρωτοφανείς δηλώσεις Θ.Πλεύρη: «Αν διασωληνωθεί κάποιος ασθενής το πιθανότερο είναι να πεθάνει – Να εμβολιαστείτε»Αφού έβγαλαν σε αναστολή χιλιάδες υγειονομικούς τώρα βάζουν τον Στρατό να «βγάζει την δουλειά» στα εμβολιαστικά κέντρα!«Βόμβα» από ΗΠΑ: Έγγραφο αποκαλύπτει ότι ο FDA συγκάλυψε βλάβες & θανάτους από τα mRNA εμβόλια Pfizer & ModernaΕμβόλιο Pfizer: Κινεζική μελέτη δίνει τετραπλάσιες πιθανότητες για μυοκαρδίτιδα σε σχέση με τα στοιχεία του ΕΜΑ
Χρησιμοποιούν την «Όμικρον» ως πρόφαση για το επόμενο στάδιο των μέτρων οι «ειδικοί»: Μάσκες και εμβόλια σε όλους
Οι εμβολιασμοί, πρόσθεσε, θα πραγματοποιούνται σε δομές της Πρωτοβάθμιας Υγείας και σε νοσοκομεία και σταδιακά θα προστίθενται περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα σε Κέντρα Υγείας. Σε πρώτη φάση θα υπάρξουν εμβολιαστικά κέντρα σε 75 περιοχές της χώρας.

Στην Αττική οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε 5 εμβολιαστικά σημεία. Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», στο Παίδων Πεντέλης, στο Ασκληπιείο Βούλας, στο Κέντρο Υγείας Αγίας Σοφίας στον Πειραιά και στο στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου. Στα νησιά και στις απομακρυσμένες περιοχές θα εφαρμοστεί το σχέδιο της πρώτης και δεύτερης δόσης.