Ολυμπιακός: Ο γκολτζής Σισέ ισοφάρισε το ρεκόρ του

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ισοφάρισε από… Δεκέμβριο το ρεκόρ γκολ που έχει σε μια σεζόν φτάνοντας τα τέσσερα με τα δύο που πέτυχε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ (1-3)

Σε μια πολύ καλή πηγή γκολ εξελίσσεται για τον Ολυμπιακό ο Παπέ Αμπού Σισέ. Με τα δύο που σημείωσε στη χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ (1-3) ο Σενεγαλέζος αμυντικός έφτασε τα τέσσερα στην τρέχουσα σεζόν και από τις 4 Δεκεμβρίου ισοφάρισε το ρεκόρ τερμάτων που είχε σε μια ολόκληρη σεζόν.

Τη σεζόν 2017/18, ο Σισέ είχε επίσης σκοράρει 4 φορές, στις 21 εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει εκείνη την περίοδο. Φέτος μετρά 4 γκολ σε 22 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά ο πανύψηλος στόπερ έφτασε τα 14 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 114 συμμετοχές. Τα 10 εξ αυτών τα έχει σημειώσει με κεφαλιές.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Σισέ πετυχαίνει δύο γκολ σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η προηγούμενη ήταν στις 12 Φεβρουαρίου του 2020, στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-2), όταν είχε σημειώσει το 2-1 και το 3-1 στο 72’ και το 77’ αντίστοιχα με κεφαλιές.