Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας συνυπέγραψε στη Μόσχα ο Βαρβιτσιώτης

Στη 13η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή για τη Βιομηχανική, Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας -που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα- συμπροέδρευσε σήμερα, δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Επίσης, όπως γνωστοποιεί με ανάρτησή του στο Twitter, συνυπέγραψε με το συμπρόεδρο υπουργό Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βιτάλι Σαβέλιεφ το Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας. «Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας είναι μία επιτυχής συμφωνία που ανοίγει το δρόμο για μια νέα βαθύτερη συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας και βάζει τις βάσεις για μια αποδοτική και επιτυχημένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» επισήμανε περαιτέρω ο αναπληρωτής υπουργός.

Χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της επίσκεψής του στη Ρωσία, ο κ. Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα με Έλληνες επιχειρηματίες. «Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά σήμερα στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα με τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία. Ο ακρογωνιαίος λίθος της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας βρίσκεται στην οικονομία. Έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες επιχειρηματίες. Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές μας!» υπογράμμισε σε σχετική ανάρτησή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ