Αχαΐα: ‘Αμεσο κυβερνητικό ενδιαφέρον για τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας – Ο Α. Κουνάβης στον κάμπο

Επιδεικνύοντας τα άμεσα αντανακλαστικά της κυβέρνησης για τις καταστροφές που άφησε στο πέρασμα του το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας στη Δυτική Αχαϊα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος επισκέφθηκε τη Δευτέρα τις πληγείσες περιοχές της.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος συνοδευόταν από τους βουλευτές Αχαϊας Άγγελο Τσιγκρή και Ιάσονα Φωτήλα, τον γενικό γραμματέα  Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαγιαννίδη, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, καθώς και από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη.
Επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα του, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ δεσμεύτηκε για την άμεση καταγραφή των ζημιών και την ταχύτατη καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες.
Από την πλευρά του, διερμηνεύοντας την ικανοποίηση της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας για τα άμεσα κυβερνητικά αντανακλαστικά, ο κ. Αντώνης Κουνάβης ευχαρίστησε τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο για την επίσκεψη του, κυρίως ως προς τον ουσιαστικό χαρακτήρα της.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας απέστειλε επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, ζητώντας την άμεση καταγραφή των ζημιών και την καταβολή των προβλεπόμενων και απαιτούμενων αποζημιώσεων.