ΒΙΝΤΕΟ: Δεν «Χ»αμογέλασε κανείς στο Αίγιο

Για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’Εθνικής, ο Παναιγιάλειος ήρθε ισόπαλος με 2-2 με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στο Αίγιο. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο 10’ ο Ψωμαράς και στο 79’ ο Αφούσι, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόρερ ήταν στο 11’ ο Βλασόπουλος και στο 85’ ο Καπετανάκης που έγραψε και το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως και οι δύο ομάδες έψαχναν το τρίποντο, όμως εν τέλει υπήρξε μοιρασιά.

Ο Παναιγιάλειος μπήκε δυνατά και ήθελε να βρει νωρίς κάποιο γκολ, και μόλις στο 10’ ο Ψωμαράς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Όμως οι γηπεδούχοι δεν πρόβαλαν να πανηγυρίσουν το γκολ, και μετά την σέντρα ο Διαγόρας έφτασε στην ισοφάριση, όταν στο 11’ ο Βλασσόπουλος έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Παναιγιάλειος ανέβασε ρυθμό θέλοντας να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, και το κατάφερε στο 79’ όταν ο Αφούσι με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Παρόλα αυτά και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση, όταν στο 85’ ο Καπετανάκης έπειτα από κόρνερ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, στέλνοντας την  μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.