Πάτρα: Η 40χρονη Κατερίνα Αντωνιάδου «έφυγε» από τον κορονοϊό την ημέρα της γιορτής της

Η άτυχη  Κατερίνα Αντωνιάδου μεταφέρθηκε την Τρίτη από το νοσοκομείο Καλαβρύτων στον «Αγ. Ανδρέα» σε πολύ άσχημη κατάσταση. «Επικοινώνησε μαζί μας γιατρός του νοσοκομείου Καλαβρύτων και μας ανέφερε ότι υπάρχει ένα βαρύτατο περιστατικό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας σε ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση. Το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό έδωσε πραγματική μάχη για τη διάσωσή της αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς είναι από τις περιπτώσεις που προκαλούν σε όλους μας βαθιά θλίψη καθώς πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο» μας είπε ο διοικητής του «Αγίου Ανδρέα», Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Η γυναίκα που ήταν πλήρως εμβολιασμένη αλλά ο κορονοϊός της προκάλεσε μυοκαρδίτιδα και ακολούθως υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η Κατερίνα Αντωνιάδου απεβίωσε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

Η εκλιπούσα είχε καταγωγή από το Σκεπαστό, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και τα τελευταία δύο περίπου χρόνια είχε εγκατασταθεί μόνιμα με τον σύζυγό της στον ορεινό οικισμό, όπου ασχολούνταν με την καλλιέργεια αρωματικών φυτών.

pelop.gr