(Φωτο)-Απόρρητες πληροφορίες: Μύθος η απατημένη και θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα – Αυτή απάτησε πρώτη τον Κάρολο

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν η πρώτη που “ξενοκοίταξε” ενώ ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναφέρει νέο ντοκιμαντέρ του CNN παρουσιάζοντας νέες απόρρητες μαρτυρίες.

Απόρρητες πληροφορίες: Μύθος η απατημένη και θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα - Αυτή απάτησε πρώτη τον Κάρολο

Οι θεατές του The Crown δεν έχουν καμία αμφιβολία για το ποιος έφταιξε για την κατάρρευση του γάμου του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Κάρολος εμφανίζεται να ανανεώνει τον έρωτά του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ η πριγκίπισσα μένει μόνη της και κλαίει στο Παλάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, ένας από τους πρώην αξιωματικούς της βασιλικής προστασίας του ζευγαριού παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.

diana

Ο Άλαν Πίτερς ισχυρίζεται ότι ο Κάρολος δεν άρχισε να ξαναβλέπει την Καμίλα ρομαντικά (γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές των 20 τους) παρά μόνο αφού ανακάλυψε ότι η Νταϊάνα είχε σχέση με τον συνάδελφό του, αξιωματικό προστασίας Μπάρι Μάνακι.

Και ο Πίτερς ήταν αυτός που ενημέρωσε τον Κάρολο για την απιστία της συζύγου του.

Όλα αυτά ισχυρίζεται το νέο ντοκιμαντέρ του CNN που φέρνει στο φως νέες πτυχές για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Όπως αναφέρει το ντοκιμαντέρ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν εκείνη που φέρεται να απάτησε πρώτη τον σύζυγό της και όχι το αντίστροφο.

“Η δημοφιλής αντίληψη είναι ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας απατούσε την Νταϊάνα καθόλη τη διάρκεια του γάμου τους και αυτό αναμφίβολα, δεν ισχύει”, επιμένει ο Πίτερς, ο οποίος εργάστηκε για την Νταϊάνα σχεδόν για μια δεκαετία.

prince charles princess diana

“Το πρώτο άτομο που έκανε σχέση εκτός γάμου ήταν η πριγκίπισσα και ο Κάρολος άρχισε να βλέπει την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς αφότου έμαθε για τη σχέση της Νταϊάνα με τον Μάννακι”.

Αυτό υποστηρίζει την εκδοχή των γεγονότων του Τζόναθαν Ντίμπλμπι, o οποίος στην εξουσιοδοτημένη βιογραφία του για τον Κάρολο, που δημοσιεύτηκε το 1994, δήλωσε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα ήρθαν κοντά το 1986.

Ο Μάνακι ήταν στην προστασία της Νταϊάνα από το 1985 και η σχέση τους λέγεται ότι ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Balmoral την ίδια χρονιά.

Το 1986 μετατέθηκε στο Τμήμα Διπλωματικής Προστασίας ενώ ένα χρόνο αργότερα, ο Mannakee, τότε 39 ετών, σκοτώθηκε σε ένα μυστηριώδες τροχαίο.

Τότε, αναφέρθηκε ότι χτυπήθηκε από έναν 17χρονο οδηγό ενώ επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα στο Ανατολικό Λονδίνο, με αποτέλεσμα η Νταϊάνα να υποδηλώσει ότι τον “έφαγαν”.

PRINCESS DIANA

“Είχα αρχίσει να παρατηρώ αλλαγές στην συμπεριφορά της όποτε βρισκόταν κοντά στον Μανάκι, έτσι αποφάσισα να της μιλήσω. Τα πρώτα 20 λεπτά το αρνούνταν κατηγορηματικά, αλλά μετά μου είπε ακριβώς τι συνέβαινε. Είχε σχέση με τον Μανάκι” λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ του CNN o επικεφαλής του γραφείου προστασίας στο Παλάτι.

“Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας με πλησίασε και μου είπε: “Γιατί η Πριγκίπισσα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Τι συμβαίνει;”.

“Του απάντησα: “Πρέπει να της μιλήσεις”. Και είπε: “Λοιπόν, τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά, και το μόνο πράγμα που φαίνεται να την στενοχωρεί είναι ότι ο Μπάρι Μάνακι θα επιστρέψει στο στρατό. Και, αν είναι τόσο στενοχωρημένη, ο Μπάρι μπορεί να μείνει”.

“Σε εκείνο το στάδιο, αναγκάστηκα να πω: “Λοιπόν, κύριε, αν μείνει, τότε φοβάμαι ότι θα πρέπει να φύγω εγώ”. Και, νομίζω, σε εκείνο το σημείο κατάλαβε τα πάντα. Ήταν σοκαρισμένος και ήταν πολύ αναστατωμένος “.

Ο Πίτερς πρόσθεσε σχετικά με το ποιος είναι τελικά ο υπεύθυνος:

“Κανείς δεν είναι ο κακός. Κατά την άποψή μου, όλοι είναι θύματα. Ο Κάρολος δεχόταν μεγάλη πίεση για να παντρευτεί και η Νταϊάνα ήταν θύμα όλης αυτής της διαδικασίας”.

prince charles princess diana

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ