ΠΑΤΡΑ: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Ανδρέας Αθανασόπουλος “Αναληθή όσα γράφτηκαν για μένα”


Την παραίτησή του υπέβαλλε στον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες, για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας. 

Ο ίδιος δηλώνει πως τα όσα αναγράφονται και τον αφορούν είναι αναληθή και ανυπόστατα και προσθέτει πως “προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου”

Να σημειωθεί πως με αφορμή τα δημοσιεύματα είχαν εκδοθεί και ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων μέσω των οποίων καλείτο ο Δήμαρχος Πατρέων να λάβει θέση για τα όσα είχαν διαρρεύσει, τα οποία διαψεύδει μέσω της παραίτησής του ο κ. Αθανασόπουλος

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Με αφορμή την κυκλοφορία δημοσιευμάτων,  που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας, δηλώνω ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς αναληθές κι ανυπόστατο και γι’ αυτό προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μην αξιοποιηθούν κακόβουλα αυτές οι φήμες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, δηλώνω ότι παραιτούμαι από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

 

Ανδρέας Αθανασόπουλος

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Ανδρέας Αθανασόπουλος “Αναληθή όσα γράφτηκαν για μένα”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*