Λοβέρδος – Το δίλημμα είναι ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ – Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ

Ï Õðïøçöéïò ãéá ôçí ðñïåäñéá ôïõ ÊÉÍÁË Áíäñåáò Ëïâåñäïò ìéëçóå ÷èåò óå åêäçëùóç öéëùí ôïõ óôï Ðåñéóôåñé , ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Στην αίθουσα του δημαρχείου στο Περιστέρι μίλησε, χθες το βράδυ, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, απευθύνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου με σκοπό, όπως είπε, «να κερδίσει η κοινωνία, να ηττηθούν οι κομματικοί μηχανισμοί και οι εκλογές να είναι μία μεγάλη γιορτή δημοκρατίας».

Δίλημμα

Ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής έθεσε το δίλημμα πρός όσους πάνε να ψηφίσουν ζητώντας να πάρουν θέση με την ψήφο τους για το ποια παράταξη θέλουν. «ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ; Αυτό είναι το δίλημμα που πρέπει να αποφασίσουμε. Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

 

Επίσης, υπογράμμισε ότι θα υπηρετήσει την ενότητα σε κάθε περίπτωση. «Ζητώ μία ευκαιρία ως αγωνιστικός πολιτικός. Όχι ως πολιτικός που κρυβόταν ή θα κρύβεται και δεν θα δίνει μάχες. Οι άλλοι να ερωτηθούν. Εγώ το έχω απαντήσει το ερώτημα και το ξαναλέω σήμερα εδώ: Ό,τι και αν πείτε, ό,τι και αν αποφασίσετε, ό,τι και αν διαλέξει το «εμείς», εγώ θα είμαι εκεί για να υπακούω στην πλειοψηφία και στη θέλησή του», είπε χαρακτηριστικά.

Υπερέχει

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι η εποχή που το ΠΑΣΟΚ κρινόταν και επικρινόταν έχει παρέλθει και τώρα που «οι πολίτες δεν το κρίνουν αλλά το συγκρίνουν, η παράταξή μας υπερέχει».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "Λοβέρδος – Το δίλημμα είναι ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ – Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*