Δεν αξίζει στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ουρά ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει δύο υπουργεία


Φαίνεται ότι στα ιστορικά κόμματα ο θάνατος του ηγέτη δημιουργεί συνθήκες αναγέννησής τους. Αυτό συνέβη στο ΠΑΣΟΚ με το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Κώστας Σημίτης γύρισε σελίδα στο κόμμα, στην πατρίδα και οδήγησε τη χώρα σε μια δημιουργική επταετία.
Ο απροσδόκητος θάνατος της Φώφης Γεννηματά, όσο κι αν μας συγκλόνισε δίνει μια νέα ευκαιρία στο κόμμα μας να γυρίσει σελίδα, να επιχειρήσει την ανασύνταξη της σοσιαλδημοκρατίας στον τόπο, να αλλάξει γενιά στην ηγεσία, να δώσει στους νέους τα σκήπτρα που έτσι κι αλλιώς τους ανήκουν.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ο άνθρωπος που γνωρίζει την Ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία από τα μέσα. Δεν χρειάζεται να ετεροπροσδιορίζεται γιατί δεν έχει δεσμεύσεις να δηλώσει το κακό που έκανε στη χώρα η διακυβέρνηση Καραμανλή και η καταστροφή που επέφερε η διακυβέρνηση Τσίπρα ούτε έχει συνεργαστεί ποτέ με κανέναν από τους δύο.
Δεν αξίζει στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ουρά ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει δύο υπουργεία. Του αξίζει να μεγαλώσει και να βάλει αυτό τους όρους οποιασδήποτε συνεργασίας.
Αυτό ίσως μπορεί να το πετύχει με την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία.

Ανδρέας Β. Μπαχράς – Στέλεχος ΚΙΝ.ΑΛ Αχαΐας

Be the first to comment on "Δεν αξίζει στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ουρά ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει δύο υπουργεία"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*