Ρογκαβόπουλος για ΑΕΚ: “Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται, κάποιες δεν τηρήθηκαν για αυτό αποχώρησα”


Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Pick n’ Roll” του Βασίλη Σκουντή στους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή του από την ΑΕΚ, επαναλαμβάνοντας ότι κάποια πράγματα που είχαν συμφωνηθεί δεν τηρήθηκαν και για αυτό πήρε αυτή την απόφαση.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος βρίσκεται πλέον στον Προμηθέα και είναι καλά. Το θέμα της περσινής αποχώρησής του από την ΑΕΚ όμως εξακολουθεί να απασχολεί, με τον 20χρονο φόργουορντ να μιλάει στην εκπομπή “Pick n’ Roll” με τον Βασίλη Σκουντή της Cosmote TV για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Ρογκαβόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι που αποχώρησε, αλλά οικονομικοί, τονίζοντας: “Δεν είναι ότι δεν είχα ευκαιρίες. Έψαχνα κάτι διαφορετικό σαν Νίκος. Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν πήγα στην ΑΕΚ ότι θα έφευγα έτσι με τέτοιο τρόπο.

Για αυτό υπάρχουν οι συμφωνίες, πρέπει να τηρούνται. Πιστεύω ότι κάποιες δεν τηρήθηκαν και από εκεί και πέρα, προχώρησα”.

Αναφερόμενος στον Προμηθέα και τους λόγους που επέλεξε τους Πατρινούς τόνισε: “Όταν έμεινα ελεύθερος έψαχνα μια ομάδα να μου δείξει εμπιστοσύνη κι ευχαριστώ τον Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσε εξ αρχής. Δουλειά μου είναι να τους ανταμείψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την προσπάθειά μου στο παρκέ”.

Αναφερόμενος στο τι κάνει πλέον διαφορετικά στον Προμηθέα, ο νεαρός φόργουορντ τόνισε: “Ήταν διαφορετικός ο ρόλος μου στην ΑΕΚ. Τωρα ο ρόλος μου είναι πιο All Around, έχω περισσότερες αρμοδιότητες..

Δούλεψα σε πολλά πράγματα από όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία στον Προμηθέα. Δούλεψα στον χειρισμό της μπάλας, στην ταχύτητα, στην έκρηξη και στην εκτέλεση”.

Κλείνοντας, αναφερόμενος στην έλευση του Ηλία Ζούρου στον Προμηθέα και την διαφορά του από τον Λούις Κασιμίρο, ο Ρογκαβόπουλος τόνισε: “Είναι τελείως διαφορετικός προπονητής. Έχει πολλές επιτυχίες και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει ένα διαφορετικό στυλ από τον κόουτς Κασιμίρο που έπαιζε πιο επιθετικά με ελευθερίες.

Με τον κόουτς Ζούρο παίζουμε στοχευμένα, πολύ δυνατά στην άμυνα, βασιζόμαστε στην άμυνα, την ενέργεια και την ομαδικότητα, για αυτό πηγαίνουμε πολύ καλά“.

Be the first to comment on "Ρογκαβόπουλος για ΑΕΚ: “Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται, κάποιες δεν τηρήθηκαν για αυτό αποχώρησα”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*