Madwalk 2021: Εντυπωσιακές εμφανίσεις – Όλα όσα έγιναν σε σκηνή και κόκκινο χαλί

Το MadWalk επέστρεψε φέτος για 11η συνεχή χρονιά σε μια γιορτή για τη μόδα και τη μουσική, που διοργανώθηκε στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

 

Καλλιτέχνες και επώνυμοι σχεδιαστές βρέθηκαν στο MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, που φέτος παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού.

 

Η βραδιά ήταν γεμάτη εντυπωσιακά catwalks και performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.

 

Στη φετινή βραδιά παρουσίασαν τις συλλογές τους οι εξής δημιουργοί: Sotiris Georgiou, Lena Katsanidou, Celia Kritharioti, Apostolos Mitropoulos, Dimitris Petrou, Vrettos Vrettakos, BUBBLEGUN, FILA, JACK & Jones και JJXX, PINK WOMAN, 5226 series.

 

Το μουσικό κομμάτι ανέλαβαν η Τάμτα, η οποία έκλεισε τη βραδιά, η Ελένη Φουρέιρα, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Demy, η Evangelia, η Xenia Ghali, η Joanne, η Ζόζεφιν, οι INCO, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Natasha Kay, ο Lil Koni, η Κόνι Μεταξά, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Stefania, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου.

 

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 

Τη βραδιά επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Τσίγκoς, Fashion Director ο Κώστας Ζησης, σκηνοθεσία στο stage η Άννα Αθανασιάδη, Art Director και χορογραφία η Νεφέλη Θεοδότου.

 

Το Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure θα προβληθεί αποκλειστικά από το MEGA την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.