Λοβέρδος – Δεν γίνεται ο πρόεδρος του κόμματος να μην είναι στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου

Αιχμές κατά συνυποψηφίων του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, και δη κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, άφησε εκ νέου ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν γίνεται ο πρόεδρος του κόμματος να μην είναι στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου, είπε προσθέτοντας: «Είμαστε 6 εκ των οποίων οι 3 δεν είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αυτός δεν είναι τυπικός αποκλεισμός ούτε τίθεται ζήτημα υποχρεωτικότητας. Το κόμμα τώρα που είναι 6-7% θα δώσει τη μάχη την επόμενη μέρα στη Βουλή απέναντι στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα».

«Η διαρχία έχει αποκλειστεί από το 1996» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος μιλώντας στον Σκάι, σημείωσε ότι αν κερδίσει «θα κάνω δηλώσεις ως ΠΑΣΟΚ, για να μην με μπερδεύουν με κάποιους από εμάς που λένε ότι θα τα πούμε στο συνέδριο».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα ακατανόητο σήμα, μια μίξη χρωμάτων, το τριαντάφυλλο ή ο ανεμιστήρας, έχουμε κάτι που μας έδωσαν άνθρωποι που τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή στα σπίτια τους. Δεν πάμε πίσω νοσταλγώντας, πάμε με το ΠΑΣΟΚ».

Ανέφερε δε, ότι σε περίπτωση που δεν διπλασιάσει τα ποσοστά του κόμματος, θα παραιτηθεί από πρόεδρος έχοντας βάλει ορόσημο το 2023.

Σε ερώτηση αν ο κ. Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Φλωρίδης έχουν θέση στο κόμμα απάντησε ότι έχουν θέση όλες και όλοι, επισημαίνοντας ότι «όποιο όνομα χρησιμοποιεί ο κάθε υποψήφιος σήμερα, το κάνει για να το εκμεταλλευτεί»

Και κατέληξε: «Όλοι πίσω πλην αυτών που έχουν δημιούργησει τρομερές συγκρούσεις και πολώσεις. Έχουμε άνοιχτο διάλογο με μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγε με τον Λαφαζάνη»