Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά της διαιτησίας στο ΣΕΦ – «Εξόφθαλμα λάθη στη νέα εποχή»

BASKET LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Παράπονα από τη διαιτησία και από τα σφυρίγματα στο ντέρμπι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εκφράζει ο Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγο.

Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως έγιναν εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου, τονίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν να παίζει κανένας με τον ιδρώτα των παικτών και ζητούν… συγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που προκάλεσαν οι οπαδοί τους, τους οποίους ευχαρίστησαν για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».

Be the first to comment on "Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά της διαιτησίας στο ΣΕΦ – «Εξόφθαλμα λάθη στη νέα εποχή»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*