ΠΑΤΡΑ: Ξεσπά η σύζυγος του ανεμβολίαστου δικηγόρου που πέθανε από κορονoϊό – «Επιτήδειοι τον πήραν στον λαιμό τους»

Συγκλονίζει η σύζυγος του 60χρονου δικηγόρου στην Πάτρα ο οποίος είχε πεισθεί να μην εμβολιαστεί ενάντια στον κορωνοϊό και τελικά πέθανε μετά από λοίμωξη covid.

«Αυτοί οι επιτήδειοι έχουν καταφέρει και μέσα από το διαδίκτυο και από παντού να επηρεάσουν πάρα πολύ κόσμο. Αυτό είναι το κρίμα. Το κρίμα πρέπει να το έχουν στο λαιμό τους. Γιατί έχουν πάρει ανθρώπους στον λαιμό τους», τονίζει η ίδια , προσθέτοντας ότι οι αντιεμβολιαστές έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και μέσα στις εκκλησίες.

Παράλληλα, η κα Χριστίνα δήλωσε αναφερόμενη στον θανόντα ότι «φοβόταν. Είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους».

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος ο οποίος είχε δύο παιδιά με τη σύζυγό του, κόλλησε σ’ ένα μνημόσυνο μαζί με άλλα 25 άτομα.

«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;» δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε για το εμβόλιο ότι «όπου βρεθώ και όπου σταθώ περνάω το μήνυμα: Μην πιάνεστε ηλίθιοι, πηγαίντε και κάντε το. Κάντε το να σωθείτε”. Εμένα “κάηκε” το σπίτι μου».