Κόρινθος: «Για δυο ώρες σκότωναν σφήκες πάνω στα μαλλιά μου» λέει ο 45χρονος που δέχθηκε επίθεση από τα έντομα

Επί δύο ώρες έβγαζαν σφήκες πάνω από το σώμα του 45χρονου που δέχθηκε επίθεση από τα έντομα ενώ εκτελούσε εργασίες στην Κόρινθο. Ο ίδιος μιλάει για την περιπέτειά του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως όταν προσπάθησε να φύγει, ήταν αργά, καθώς οι σφήκες τον πήραν από πίσω και τον «χτύπαγαν» στο κεφάλι.

«Ήταν μεγάλο το σοκ. Να ευχαριστήσω το νοσοκομείο που ήταν κοντά, αλλιώς μπορεί να μη ζούσα» αναφέρει μιλώντας στο Mega, προσθέτοντας ότι «μου είπαν στην εντατική ότι για δυο ώρες σκότωναν σφήκες πάνω στα μαλλιά μου».

«Ακόμα δε θυμάμαι τίποτα, είναι σαν να έχω πάθει black out. Σημαίνει ότι όταν φεύγουμε από αυτόν τον κόσμο μάλλον φεύγουμε χωρίς, αδιάβαστοι που λέει, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Θυμάμαι μία φάση που είμαι επάνω στο μηχάνημα και ξαφνικά εκεί που πάω να βγάλω κάτι βάτα, με περικύκλωσαν οι σφήκες» περιγράφει.
«Με χτύπαγαν στο κεφάλι, μέχρι εκεί θυμάμαι»

Και συνεχίζει: «Όταν προσπάθησα να φύγω ήταν πλέον αργά γιατί είχαν αρχίσει και με χτύπαγαν στο κεφάλι γιατί ήταν ακάλυπτο το κεφάλι και τα χέρια μου. Δεν πρόλαβα να πηδήξω από το μηχάνημα, πήδηξα μεν αλλά με πήραν από πίσω και άρχισαν και με χτύπαγαν στο κεφάλι, μέχρι εκεί θυμάμαι».

Ο άνδρας που έχει λάβει εξιτήριο μεταφέρθηκε σε εντατική νοσοκομείου της Αθήνας. «Το επόμενο που θυμάμαι είναι που ξύπνησα στην εντατική στην Αθήνα. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, μου λέει ένας που ήταν στην εντατική ότι βρισκόταν σφήκες σχεδόν για δύο ώρες, και από τα μαλλιά μου και από μπροστά στα φρύδια και στα γένια γιατί είχα αφήσει και γένια» αναφέρει.

«Πλήρως δεν έχω επανέλθει, απλά μπορώ περπατάω είμαι σε μία ανοδική, σιγά σιγά έχω ξεπρηστεί. Βέβαια φαίνεται ότι κάτι συμβαίνει στην όψη μου αλλά είμαι στο σπίτι μου και σιγά σιγά επανέρχομαι».
Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, όμως αυτό που τον έσωσε είναι ότι το νοσοκομείο ήταν δίπλα από το σημείο που δέχτηκε την επίθεση και διασωληνώθηκε αμέσως.